O parte din povestea Iasenti

Cum poti sa cuceresti lumea cu ajutorul hainelor
19 februarie 2018
Feminitate
11 aprilie 2018
Show all

O parte din povestea Iasenti

Atunci cand integrezi pasiunea in ceea ce produci, rezultatul este la nivelul asteptarilor tale.

Povestea fondarii atelierului vestimentar Iasenti incepe intr-o zi de primavara, cand talentul, experienta si pasiunea lui I s-au intalnit cu ambitia si curajul lui A. A o cunoaste pe I din copilarie, aveau undeva pe la 5 ani cand au impartit primele cuvinte/jucarii insa nu aveau de unde sti atunci ca povestea nu se va opri la impartit jucarii ci va ajunge la impartit idei, creat strategii, depasit obstacole si invatat din greseli pentru a fi din ce in ce mai bune, atat pentru ele cat si pentru cel mai important factor din povestea asta, clientele.

I reprezinta „vinovatia” produselor noastre, in fiecare creatie existand 100% creativitatea, experienta si viziunea ei. Pentru asta o apreciez de vreo 10 ani si inca ma uimesc cat de usor ii este sa deseneze o rochie, o pijama si cat de simplu pare atunci cand taie minutios materialul si reuseste in cateva ore sa ii dea culoare, eleganta si unicitate. Din afara privit, pare destul de simplu sa descrii procesul de obtinere a unui halat insa nu voi uita niciodata cum m-am chinuit sa croiesc prima fusta in, nici mai mult nici mai putin de o ora si cu suportul si indicatiile lui I care a stat rabdatoare langa mine. Am reusit, nu e foarte greu, cu atat mai putin imposibil. Insa privind prin ochii lui I, fiecare etapa, fiecare creatie are povestea ei, o poveste unica, pe care nu ai cum sa o intelegi fara pasiune si fara multa munca. Si de fiecare data cand povesteste ceva, e clar, lui I i se citeste sclipire si fericire. Pentru ca, asa cum spune si ea „love to work with passion”.

Drumul nostru profesional impreuna a inceput de curand, insa vrem si ne ambitionam sa aducem in viata fiecarei femei zambet, fericire si feminitate. Si suntem convinse ca vom reusi impreuna, pentru ca suntem tinere, ambitioase si pentru ca ne dorim foarte mult sa reusim.

Atelierul Iasenti este situat in Centrul Vechi si este dotat cu echipamente noi care acopera toate etapele necesare productiei vestimentare, de la croit, la surfilat, cusut, brodat si personalizat, astfel incat produsul finit sa fie perfect. Si pentru ca avem nevoie de materiale de calitate, colaboram cu furnizori cu renume in domeniul textil pentru a ne asigura ca acestea se ridica la asteptarile noastre si mai ales la asteptarile tale.

Colectia noastra include: pijamale, halate, rochite de noapte, sutiene, rochii casual, rochii de seara, fuste etc. Acestea pot fi atat simple cat si pictate, personalizate sau brodate.

De ce noi? Pentru ca suntem implicate in ceea ce facem si pentru ca vrem, impreuna cu tine, sa cream produsul perfect, prin imbinarea culorilor tale preferate  si accesorizarea calda a ceea ce propunem noi in functie de dorintele tale.

Povestea va continua…

Ne gasesti si pe facebook: