Tendintele in designul vestimentar

Feminitate
11 aprilie 2018
Cum sa faci din statul acasa o placere?
25 aprilie 2020
Show all

Tendintele in designul vestimentar

Suntem toti de acord ca intr-o oarecare masura, moda ne influenteaza pe fiecare in parte, pornind de la modelele de rochii de zi, de seara, fuste sau alte articole vestimentare. Cei mai importanti designeri prezinta tendintele pentru  sezonul urmator si marile magazine de retail, cu ajutorul designerilor, le transpun in vestimentatia care ajunge in sifonierele tuturor.

In acest amplu proces sunt cuprinse toate ramurile modei printre care: haute-couture (croitoria de lux pe comanda), prêt-à-porter(hainele gata de purtat pe care le gasim in magazine), incaltaminte, accesorii, bridal, etc. Aceasta ultima categorie s-a tot extins ca domeniu si a capatat amploare si la noi in tara in ultimii ani, miresele ajungand sa apeleze la consilieri de imagine si wedding planner pentru ca totul sa fie impecabil la nunta.

Pentru ca imaginea mireselor este importanta inca de la prima ora a celei mai importante zile, venim in ajutorul lor cu halatele Bride create de noi, halate ce pot fi purtate la coafor, la machiaj dar si la sedinta foto impreuna cu domnisoarele de onoare. Acestea nu sunt simple halate ci sunt gandite pentru mirese in cele mai mici detalii, incepand de la materialele folosite si pana la elementele de decor ce le infrumuseteaza – perle, cristale, dantele, broderii si margele cusute manual.  De asemenea, pentru a sublinia personalitatea fiecarei mirese in parte halatele bride sunt personalizate, prin broderie.

Designerul nostru studiaza tendintele sezonului si in functie de acestea realizam cateva modele care sa combine elementele de noutate cu cerintele clientelor.

Daca anul trecut broderiile si dantela au asigurat un plus de feminitate, anul acesta efectul romantic este obtinut de noi cu ajutorul jocului de transparențe, cu franjuri si cu detaliile realizate manual din perle si pietre. Materialele folosite sunt de buna calitate, imbraca frumos silueta si nu sunt transparente, astfel ca fiecare halat de mireasa va aduce bucurie in sufletul persoanei care il va purta.

Noi venim cu o colectie diversificata de halate bride dar miresele pot opta si pentru combinarea unor elemente de la mai multe halate de-ale noastre astfel incat sa rezulte un model unic.

Va asteptam cu multe modele si cu sfaturi importante in atelierul nostru din Bucuresti dar si pe paginile noastre de facebook si instagram! https://iasenti.ro/categorie-produs/bride/halate-bride/