O parte din povestea Iasenti
18 martie 2018
Tendintele in designul vestimentar
15 octombrie 2019
Show all

Feminitate

Portrait of a beautiful young woman reading book relaxing in living room. Vintage effect style pictures.

E o eticheta cu care fiecare dintre noi s-a nascut si a inceput sa o resimta incepand cu dresuletele cu printese si rochitele roz pana la dantela pe care o alegem astazi pentru lenjerie.

Insa pentru fiecare dintre noi, imaginea feminitatii se regaseste la inceput in cea care ne-a dat viata si ne-a stabilit un stil vestimentar in primii ani de viata. Pentru mine, femininitatea incepe cu mirosul de deodorant cu liliac pe care l-am simtit inca din copilarie si continua astazi cu margelele pe care mama le potriveste la orice, bratarile si cerceii care nu-i lipsesc niciodata.

Ce inseamna femininitatea pentru o femeie in zilele noastre? Ne-am mai departat putin de corsete, cocuri si rochii care ne taie respiratia. Astazi alegem accesorii care sa ne duca spre romantism, tocuri, rochii, flori in par, saten in pijamale, dantela in lenjerie si tocuri oriunde ne-am intoarce.  In definitiv, astazi ne este mai usor ca niciodata sa fim feminine, sa ne jucam cu acest atribut atat de frumos si de personal.

Sa fii feminina merge chiar mai presus decat orice vestimentatie. Inseamna pana la urma sa ai o atitudine corespunzatoare indiferent de situatie, sa nu uiti sa fii uneori si slaba si neajutorata, sa intelegi ca nu intotdeauna ai dreptate si sa te folosesti de zambetul tau pentru a cuceri lumea. Mai mult decat a purta parul lung sau scurt, cu bucle sau indreptat cu placa, fuste sau rochii, margele sau gablonturi, sa fii feminina inseamna sa stii sa te joci cu slabiciunile tale si sa le folosesti ca pe arme pentru a arata tuturor care este farmecul tau. Increde-te in parfumul tau de liliac si in tocurile pe care le-ai stricat cand erai mica dorindu-ti sa cresti si sa ajungi sa cuceresti lumea cu ele.

Pentru toate celelalte, lasa-te pe mana noastra. Avem alaturi de noi materiale fine, danteluri iscusite si cele mai neasteptate modele care sa-ti puna feminitatea in valoare, fie ca vorbim de o zi la birou sau o seara romantica. Vezi in paginile noastre cu produse cateva dintre lucrurile pe care le-am creat pana acum si pe care le putem adapta feminitatii tale.