Livrare si retur

LIVRARE

Pentru livrarea produselor alese din cadrul site-ului www.iasenti.ro se poate opta pentru:

– livrare acasa prin curier.

– ridicare personala de la sediul nostru din Strada Armeneasca, nr 33, sector 2, Bucuresti.

Produsele comandate se realizeaza dupa specificatiile si dimensiunile fiecarui client. Comanda se va livra in 7-10 zile iar pentru comenzile speciale, perioada se modifica in functie de model. In perioadele aglomerate (lunile de vara), comenzile se vor realiza si livra in functie de data fiecarui eveniment.

In situatia in care produsul are un defect va rugam sa ne contactati la office@iasenti.ro in termen de 24 de ore de la primirea coletului, mentionand comanda si codul produsului defect. In aceasta situatie, pentru care ne cerem scuze, va vom inlocui produsul sau va vom returna contravaloarea lui.

 

RETUR

Produsele realizate pe comanda, personalizate dupa specificatiile clientului nu se pot returna conform Ord. 130/2000 Cap 2, Art 10, litera C – contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate.

Pentru produsele aflate in stoc, conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului se poate realiza in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului si este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice care au achizitionat produsul la distanta respectand conditiile OG 34/2014. Produsul care va fi returnat trebuie sa fie in starea in care a fost primit, fara a fi deteriorat sau purtat, insotit de eticheta originala si factura in original (in cazul comenzilor cu un singur produs), pentru a putea beneficia de drepturile de returnare a acestuia. In cazul comenzilor cu mai multe produse, puteti atasa o copie dupa factura. Daca optezi pentru acelasi produs dar o alta marime sau un alt produs de pe site, te rugam sa ne contactezi la office@iasenti.ro.

Returnarea banilor se va realiza in contul tau in aproximativ 10 zile lucratoare.