Intrebari frecvente

  1. Cum primesc comanda? Poti alege intre doua modalitati: livrare acasa prin curier sau ridicare personala de la sediul nostru din Strada Armeneasca, nr. 33, Bucuresti.
  2. Cand primesc comanda? Pentru ca fiecare produs este personalizar si creat pe dimensiunile fiecarui client, comanda se va livra in 7-10 zile. In perioadele aglomerate (lunile de vara), comenzile se vor realiza si livra in functie de data fiecarui eveniment.
  3. Cat costa livrarea?  Pretul livrarii variaza intre 15 lei si 20 lei.
  4. Cum pot sa platesc comanda? Plata se poate face online cu cardul sau ramburs la primirea coletului.
  5. Produsele pot fi returnate? Produsele realizate pe comanda, personalizate dupa specificatiile clientului nu se pot returna conform Ord. 130/2000 Cap 2, Art 10, litera C – contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate.
  6. Ce fac daca am primit un produs defect? Va rugam sa ne contactati la office@iasenti.ro in termen de 24 de ore de la primirea coletului, mentionand comanda si codul produsului defect. In aceasta situatie, pentru care ne cerem scuze, va vom inlocui produsul sau va vom returna banii, iar transportul produsului va fi suportat de catre noi.