Intrebari frecvente

  1. Cum primesc comanda? Poti alege intre doua modalitati: livrare acasa prin curier sau ridicare personala de la sediul nostru din Strada Doamnei, nr. 14-16, sector 3, Bucuresti (Centrul Vechi). Curierul este gratuit pentru comenzi mai mari de 200 de lei.
  2. Cand primesc comanda? Pentru produsele de pe site comanda se va livra in maxim 7 zile iar pentru comenzile speciale, se modifica in functie de situatie.
  3. Cat costa livrarea? Comenzile de peste 200 de lei beneficiaza de livrare gratuit. Pentru comenzi mai mici de 200 de lei, curierul costa 15 lei.
  4. Cum pot sa platesc comanda? Plata se poate face online cu cardul sau cash la livrare.
  5. Produsele pot fi returnate? In situatia in care marimea nu se potriveste sau pur si simplu nu iti mai doresti produsul comandat, poti returna produsul, direct la sediul nostru sau prin curier. Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului se poate realiza in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului si este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice care au achizitionat produsul la distanta respectand conditiile OG 34/2014. Produsul care va fi returnat trebuie sa fie in starea in care a fost primit, fara a fi deteriorat sau purtat, insotit de eticheta originala si factura in original ( in cazul comenzilor cu un singur produs), pentru a putea beneficia de drepturile de returnare a acestuia. In cazul comenzilor cu mai multe produse, puteti atasa o copie dupa factura. Daca optezi pentru acelasi produs dar o alta marime sau un alt produs de pe site, te rugam sa ne contactezi la office@iasenti.ro.
  6. Cum si in cat timp imi primesc banii inapoi, daca returnez? In contul tau, in aproximativ 10 zile lucratoare.
  7. Ce fac daca am primit un produs defect? Va rugam sa ne contactati la office@iasenti.ro in termen de 24 de ore de la primirea coletului, mentionand comanda si codul produsului defect. In aceasta situatie, pentru care ne cerem scuze, va vom inlocui produsul sau va vom returna banii, iar transportul produsului va fi suportat de catre noi