Cum sa faci din statul acasa o placere?

Tendintele in designul vestimentar
15 octombrie 2019
Povestile ascunse ale matasii, satinului si catifelei
26 iunie 2020
Show all

Cum sa faci din statul acasa o placere?

Dragele noastre, nu lăsaţi această izolare la domiciliu să vă afecteze ritualurile zilnice de frumuseţe şi îngrijire! Cu siguranţă, pentru fiecare femeie, mersul la saloane de înfrumuseţare este un prilej minunat de relaxare şi de răsfăţ. Din păcate, pentru o perioadă de timp va trebui să spunem adio la aceste mici plăceri ale vieţii, dar asta nu înseamnă că nu putem să învăţăm să le facem şi singure acasă. Să ne bucurăm că există tehnologia, care ne salvează, şi cu doar un click distanţă putem afla din tutoriale paşii, pe care trebuie să-i urmăm, de exemplu, pentru a ne face manichiura şi pedichiura singure acasă sau să descoperim diverse măşti homemade, pentru ca tenul nostru să fie unul luminos şi hidratat.

Ce poti face?

Pentru a nu vă ieşi din ritmul zilnic, pe care îl aveaţi înainte de izolare şi pentru a nu vă lăsa copleşite de această situaţie (nu tocmai confortabilă) şi cel mai important de a vă simţi în fiecare moment feminine şi binedispuse, am adunat câţiva paşi de urmat:

  1. Ȋncepeţi-vă dimineaţa cu câteva exerciţii fizice pentru a rămâne în formă şi, bineînţeles, pentru ca acele kilograme în plus, de care se fereşte orice femeie, să nu pună stăpânire pe voi după această perioadă de stat acasă.
  2. Ȋn fiecare zi alegeţi să vă machiaţi şi să vă îmbracaţi, ca şi cum v-aţi duce la serviciu, chiar dacă după aceea vă veţi aşeza pe scaun şi veţi deschide laptopul.
  3. Nu uitaţi de parfum! Cu toate că, participaţi la şedinţe virtuale, nu uitaţi să vă daţi cu acesta. Mirosul parfumului preferat vă va face să vă simţi sigure pe voi şi, totodată, vă va oferi o stare extrem de pozitivă.
  4. Profitaţi de acest timp liber şi citiţi cărţile, pe care din cauza agitaţiei de zi cu zi, nu le-aţi putut descoperi încă, uitaţi-vă la filmele/seriale cu actorii preferaţi sau abonaţi-vă la un curs online, pentru a învăţa ceva nou (poate o limbă străină sau gastronomie).
  5. Sunați-i pe cei dragi (familie, prieteni, colegi etc) și povestiți despre orice, oricum, oricât, e important să vă încărcați sufletele cu dragostea și liniștea transmisă de ei.
  6. Investiţi în articole vestimentare de casă, realizate din materiale de bună calitate, precum satinul sau mătasea. De obicei, nu dăm foarte mare importanţă hainelor pe care le purtăm acasă, dar acum este un moment perfect pentru a vă achiziţiona pijamale sau halate, în care să vă simţiţi comod şi, totodată, feminine şi atrăgătoare. Pentru câteva idei de halate/pijamale intraţi pe iasenti.ro şi descoperiţi modelele realizate cu multă pricepere în atelierul Iasenti.

Urmaţi aceşti paşi simpli în fiecare zi şi vă asigurăm că vă vor ajuta să treceţi mult mai uşor peste această perioadă de izolare la domiciliu!