Halat Bride – procesul de creatie a halatelor personalizate pentru mirese

Povestile ascunse ale matasii, satinului si catifelei
26 iunie 2020
Show all

Halat Bride – procesul de creatie a halatelor personalizate pentru mirese

Procesul de creatie a halatelor personalizate pentru mirese este complex si urmeaza mai multi pasi pana ideea ajunge un produs finit. Crearea unui halat Bride este, pentru mine, la fel de placuta ca cea a unei rochii de mireasa. Aceasta implica la fel de multa munca si creativitate.

Fiecarui halat ii desenez schita artistica, il desenez asa cum mi-l imaginez, cu tesaturi, cu dantele fine, cu perle si margele; urmeaza schita tehnica in care stabilesc dimensiuni, pense, cusaturi. Apoi construiesc tiparul, hotarasc materiale, croiesc, cos, brodez, calc. Abia acum prototipul este gata si poate fi prezentat viitoarelor mirese.

Multe elemente sunt cusute manual, dantela este brodata cu margelute, cordoanele sunt brodate manual cu perle si pietre, fiecare necesitand un timp mare de executie, multa migala si atentie. Toate etapele procesului de creatie al halatelor personalizate pentru mirese presupun talent, dedicare si multa atentie.

In fiecare sezon creez mici colectii cu modele noi de halate Bride. Acestea poti fi comandate in forma initiala sau pot fi un punct de plecare pentru un model de halat personalizat.

Intregul proces de realizare a halatelor il puteti urmari in fotografii si in inregistrari pe paginile de socializare Iasenti.

http://iasenti.ro/categorie-produs/bride/halate-bride/

https://www.facebook.com/iasenti/